Miten tyhjennän sivuhistorian sekä evästeet?

Chrome -selaimella

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Lisää työkaluja ja sitten Poista selaustiedot.
  4. Valitse yläreunasta ajanjakso. Voit poistaa kaikki tiedot valitsemalla Kaikki.
  5. Valitse Evästeet ja muut sivustotiedot- ja Välimuistiin tallennetut kuvat ja tiedostot ‑kohtien valintaruudut.
  6. Valitse Poista tiedot.

Android Chrome -sovelluksessa

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Historia ja sitten Poista selaustiedot.
  4. Valitse yläreunasta ajanjakso. Voit poistaa kaikki tiedot valitsemalla Kaikki.
  5. Valitse Evästeet ja sivustotiedot- ja Välimuistiin tallennetut kuvat ja tiedostot ‑kohtien valintaruudut.
  6. Valitse Poista tiedot.

iOS Chrome -sovelluksessa

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Historia ja sitten Poista selaustiedot.
  4. Varmista, että Evästeet, sivuston tiedot- ja Välimuistiin tallennetut kuvat ja tiedostot ‑kohdissa on valintamerkki.
  5. Valitse Poista selaustiedot.

Firefox -selaimella

1. Napsauta Valikko-painiketta Fx57Menu ja valitse Sivuhistoria.
  2. Napsauta Poista viimeaikaisia historiatietoja. -osiossa Tyhjennä heti -painiketta.
  3. Varmista, että olet valinnut kaikki "Historiatiedot" ja napsauta OK
  4. Sulje sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.

Safari -selaimella

1. Voit tyhjentää historian ja poistaa evästeet valitsemalla Asetukset → Safari ja napauttamalla Tyhjennä historia ja poista data. Safarin historian, evästeiden ja selaustietojen poistaminen ei muuta automaattisen täytön tietoja.
  2. Voit poistaa evästeet ja säilyttää historian valitsemalla AsetuksetSafariLisävalinnatSivustojen data ja napauttamalla Poista kaikki sivustojen data.