Miten saan Siirron käyttööni?

Miten voin tehdä noston Siirto-palvelulla?

Siirto reaaliaikaisena nostotapana on Nordean sekä Osuuspankin asiakkaiden käytettävissä. Muille pankeille Siirto nostotapana vie 1–3 pankkipäivää Pivo-sovelluksella.

Voit rekisteröityä käyttäjäksi Siirto- tai OP-Mobiili -sovelluksesta. Jotta voit käyttää Siirtoa tulee sinun rekisteröidä sama puhelinnumero sekä Siirto-palveluun että pelitilille. Ohjeet Siirron käyttöönottoon Nordealla löydät täältä ja Osuuspankilla täältä.

Huomaa, että sinun tulee vahvistaa pelitilisi pankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella voidaksesi käyttää Siirto-palvelua Pafilla. Kuten kaikkien muidenkin nostotapojen kohdalla, sinun tulee käyttää omaa henkilökohtaista Siirto-tiliäsi.