Olen unohtanut salasanani

Voit kirjautua sisään pelitilillesi käyttämällä pankkitunnuksia täältä.

Kun olet kirjautunut sisään verkkopankkitunnuksilla niin pääset samantien asettamaan uuden salasanan. Uuden salasanan täytyy olla vähintään 8 merkkiä pitkä, sisältää sekä isoja että pieniä kirjaimia ja numeroita eikä se saa sisältää viitteitä Paf-käyttäjänimestäsi, sähköpostiosoittestasi, etu- tai sukunimestäsi tai syntymäajastasi.