Sain ilmoituksen “Hardware Acceleration is disabled.“, mitä nyt teen? (‘salli laitteistokiihdytys’)

Sain ilmoituksen “Hardware Acceleration is disabled.“, mitä nyt teen? (‘salli laitteistokiihdytys’)

Tämä ongelma saattaa ilmetä, kun yrität avata peliä, saat seuraavan virheilmoituksen: "Jokin meni pieleen. Laitteistokiihdytys on poistettu käytöstä."

Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on otettava käyttöön laitteistokiihdytys selaimen asetuksissa. Katso tarkat ohjeet asiaankuuluvasta selainlinkistä.